.

.

Wednesday, July 13, 2011

Red from Jakarta

Make up case aku biasanya besar!

hahahha..kalau boleh semua nak sumbat masuk..tapi kalau make up case untuk handbag, takder la besar sangat…sesuai2 dengan handbag and apa yang penting untuk dibawa!

biasanya kalau kuar shopping, make up things yang aku slalu bawak (wajib dalam handbag) ialah

1. Compact powder

2. Lipstick

3. Eyeliner

4. Blusher

5. Lip-gloss

6. Wet tissue

Kalau pg dinner aku bawa lipstick jer coz yang lain tak muat clutch…hehhehe

tapi entry ni bukan nak citer pasal make up case tapi nak citer yang aku dapat lipstick case baru…it’s from Jakarta..(sebab org yang bagi ni baru balik dari Jakarta)

owh..thanks yer Mr. Buragas for Red Lipstick Case! i love it… =)

130720112333

peneman lipstick saya

130720112328

TQ…=)

3 comments:

LuN@_aiDi said...

alaa comeiinyer yunk! wana merah lagi.. sukesuke^^ i slalo dlm handbag lipstik, ngn compact powder jer^^ hihi

Reflisia said...

comel kan...i suka sebab merah! hehehhe

Elyn Sani said...

auwww cun nye merah!!