.

.

Tuesday, July 19, 2011

Rifqee Fayyadh Birthday

Happy Birthday To You

Happy Birthday To You

Happy Birthday To RifQee Fayyadh

Happy Birthday To You

………………………………………………………………………………………………………………

WJH 7900, adalah no plat keramat sebuah kereta kancil yang sangat comel (kebetulan owner dier pun comel and tinggal kat Keramat)..

dengan kereta ni la we all (geng WJH) ke kelas, shopping, karaoke, bersukaria dan ke mana sahaja zaman belajar di UPM dulu..=)

Geng WJH ni ader 5 orang iaitu, Yongz (owner WJH), Masz (aku ler), Killa, Kin and Ann (cukup la satu keter 5 orang jer)…owh aku sangat rindu mereka!

Oppss lupakan geng WJH ni…kita bukak citer pasal Birthday Party ni..

yesterday, beday party Rifqee Fayyadh, son of Farha Nesyita a.k.a Yong..dah setahun umo anak dier…comel sangat!

so aku, sang suami and anak2, pergi beday party umah Yong la semalam..uiiii meriah!

sangat ramai, dengan rakan taulan, sahabat handai dan saudara mara..tapi geng WJH, aku jer yang ader coz yang lain ader commitment lain..what to do coz memasing dah ader life memasing and bukan hidup single macam dulu kan (pegi memana sure berlima)

best part, mama yong (aku memang rapat dulu ngan family Yong ni) terkejut tgk aku dah ader 2 anak yang dah besar2 ni…hehehhehe padahal angkut anak sedara jer ni..

ini lah akibat kalau dah lama tak jumpa, macam2 spekulasi keluar kan! no…no…no…jgn buat spekulasi liar okeh..hehehhehe

paperpun, semalam sangat happy dapat jumpa Yong and Family…=) jom tgk picha yang aku amik masa party semalam…ngan HP jer yer….

17072011356

maksu and baby, OTW pun sempat juga snap nyer!

 

170720112458170720112456

adik Qaisara and Abang Iman

 

160720112421 

Birthday Cake by Cupiecupiecakes

170720112460

Uiii memasing makin membesar..zaman uni dulu, kurus jer memasing

 

4   Family Masz and Family Yong

 

17072011359

Maksu and Irdina Qaisara

4 comments:

LuN@_aiDi said...

bufday kek tuh masz buatkan erk? sangat chantek dear! i pun ingat nk belajar buat kek gak ler^___^

Reflisia said...

Hye darling...a ah beday kek tue i yang buat...heheheheh..yunk senang jer la nak buat kek ni...jom baking!

LuN@_aiDi said...

itu ler.. nk try baking juge ler, leh gak wat dwet kan kat cni..hihi.. untk yg dummy cam i neh, aper yea permulaan die, kek pisang n ciskek tau buat..hihi

Farha N. said...

Thanks Alot!