.

.

Friday, July 15, 2011

Skinny Jeans

I do love Skinny Jeans

Walaupun aku pendek, gemuk dan kaki besar tapi aku tetap sukakan skinny jeans..

“persetan” kan apa org nak cakap pasal aku dan yang penting aku suka!

Talking about skinny jeans ni, ader yang pandang macam pakai legging dan ader pendapat juga mengatakan ia seperti loose jeans juga tapi cuma ketat skit jer…

biasanya materials yang digunakan untuk membuat skinny jeans ni bersifat stretchable…

so those yang mempunyai sepasang kaki yang cantik, memang sangat cantik la ia kelihatan dan those yang ader kaki tak berapa ideal pun tetap cantik coz skinny jeans ni memberi shape kaki yang cantik (pandangan dari aku sahaja..org lain aku tak tau)

so wearing skinny jeans better than legging coz legging ni tak berapa nak boleh sembunyikan kekurangan pada kaki…tapi legging pun best tuk dipakai!

dalam kepala aku skang ni berfikir nak tambah koleksi skinny jeans aku…hahhahah (ini niat sebenarnya)

..sebelum shopping survey dulu, skinny jeans mana best?stakat ni yang best fit ngan kaki aku adalah Topshop & Zara

image cantikkan kaki!

image image image love it

image

Ini aku k dengan skinny jeans (yang pakai baju purple, taken on Dec 2010)

…bukan artis..heheheh

4 comments:

Atiqah Wadiah said...

suker jugak skinny jeans..hehe :)

Reflisia said...

Atiqah, best kan skinny jeans..=)

LuN@_aiDi said...

alaa xnampk skinny jeans die..hihi.. ader sepasang jer skinny jeans^^ huhuhu

et said...

salam...
wah memang mcm artis pun..vouge gitu..

et