.

.

Thursday, July 21, 2011

Thanks Hanis Zalikha ~ Nestle Bliss Yogurt Drink 14 days Challenge

Setiap hari asyik tgk iklan and their campaign Nestle Bliss Yogurt Drink 14 days Challenge

pada mulanya aku memang malas nak layan…bila dah everyday mengadap iklan and campaign ni (bukan melihat jer malah aku asyik dok dengar campaign ni juga kat radio)

akhirnya aku terasa nak cuba…since my stomach  dah macam preggy women ni kan..apakata kita cuba kan! (this is power of advertisement)

i ask my hubby to join me in this challenge and he gave me a good responded ! (maybe dier dah sedar dier pun makin boroi kot!) hahhaha

dengan bersungguh2 aku mencari testimonial kat blog and memana sahaja yang boleh buat aku confident and nak teruskan niat murni menurunkan perut aku ni…

after puas blogwalking, aku terjumpa satu testimonial yang sangat best from Hanis Zalikha. Hanis Zalikha ni 1 of my favie blog juga…(everyday akan singgah juga kat blog ni untuk membaca entry2 yang menarik)

Apalagi..aku trus call sang suami ajak shopping Nestle Bliss ni…(hahhaha macam shopping aper jer kan)

So buat permulaan we all beli 20 botol Nestle Bliss Low Fat Yogurt Drink, 200 ml. aku 10 botol dan sang suami 10 botol untuk 5 hari jer dulu…

kata sang suami, kita mulakan tuk lima hari dulu..pastu kita akan teruskan sampai 14 days…weee tak sabar nak tgk aku takder perut (hahahhaha…mean perut kempis dan taknak dah perut muncit buat org tertipu yang aku ni preggylah konon)

today is day 2 …ader lagi 12 days for this challenge…chaiyok Maszmerah!

Opps, entry ni juga aku buat tuk ucapkan Thanks to Hanis Zalikha coz berkongsi info yang sangat menarik..dan testi=)

150720112357

click here for best testimonial from Hanis Zalikha

5 comments:

MrS. F!zA said...

eh kita pon nk try lah..

LuN@_aiDi said...

cedapnyer minuman neh.. b4 dtg cni mmg suke giller minum Nestle bliss yogurt neh.. kt Nz xder tau..); btw gud luck dear!

mama tisya said...

mmg suka minum nestle bliss ni...slalu bli yg botol beso...tk cukup yg kecik2 ni..hehehe

bunga said...

bunga memang suak minuman ni..hehe..lawas jer..

Elie Lily said...

dulu rajin minum, then lepas da masuk study ni, da malas da nk beli..sebab kat kolej takde peti ais! T_T