.

.

Thursday, July 7, 2011

Vegetarian!

skang ni aku ngan sang suami, dinner ala2 tak nak makan berat la..(kekonon diet la tue)

makan setakat ringan2 yang boleh buat tido jer..kang kalau tak makan perut berbunyi and tak boleh tido pulak kan!..

macam malam tadi we all makan sayur jer (without nasi)….maklumlah pg Cameron Highland, banyak sangat shopping sayur…so makan la sayur!

memandangkan si isteri skang ni asyik sampai lewat jer umah, maka role as a chef, sang suami la pegang buat masa ni!

hehehehhehehe…terima kasih wahai suamiku yang tercinta…(kalau dier malas nak masak, maka dier la yang lapar coz nak tunggu si isteri sampai umah dan masak kan!)

malam tadi sang suami masak sayur campur hailam namanyer,…

we all makan sayur jer…macam OMPUTIH tak? hahahhahah…(statement memang tak bleh blah!)

bukan per selalu tgk chef2 kat AFC channel tue masak sayur and makan macam tue jer…sedap jer nampak..

sang suami ni memang pakar skit bab2 masak ala2 western ni, so setakat masak sayur takder hal la..(aku pakar juga, tapi pakar masak eastern…ini adalah statement si isteri perasan)

sedap giler la sayur malam tadi…rasa macam nak makan lagi jer arini…tapi ntah apa menu dinner malam ni kan! =)

I love Chef Bugs….<3

060720112280 Sayur Campur Hailam (nama diberi oleh Chef Masz)

ader button mushroom, umbrella mushroom, bunga kobis, brokoli, asparagus,

cili merah, and baby kailan

5 comments:

missina said...

ermmm nampk sedap la,,untungnya dpt suami yg pandai msk,,

LuN@_aiDi said...

Yunk! i'm feel hungry tgk sayur tuh..huhuhu.. after 8 p.m i dh xmkn dah skng.. diet ler konon..hahhah

Mt. Ruapehu kami datang!!!

Bigdaddyz said...

kita pandai makan jer....:)

Bigdaddyz said...

tolong makan tahu ler...:)

Reflisia said...

missina; memang sedap tau..tapi tekak aku la..hehehe

Luna; darling...i pun dalam mode diet ni...heheheh

bigdaddyz...sesekali tolong makan ok lagi...kalau setiap hari mau meradang sang suami...heheheh