.

.

Tuesday, August 23, 2011

Calling for Duit Raya!

Hanya tinggal beberapa hari jer lagikan nak raya!

Persiapan raya aku macam sebulan lagi nak raya..coz tak banyak sangat persiapannya!

hati terasa nak raya tapi akal dok fikir kerja yang banyak ni..! =)

tapi yang pasti aku dah tukar duit raya untuk di sedekahkan pada hari raya nanti…wee tak sabar plak nak masukkan dalam sampul duit raya ni..

and lega 1 part bila dah tukar duit raya…kalau lambat skit sure duit pun dah abis..( last year aku terpaksa tukar semua note RM5 sahaja coz note lain dah abis, tue pun last kopek)

Tahun ni raya aku secara sederhana jer..macam tahun2 lepas juga. Jumlah tukaran duit raya pun sama and lebih kurang tahun2 lepas juga..=)

230820112924 Credit to Nurul (my colleague) coz tolong tukarkan duit raya ni…

aku takder masa la kot nak gi bank! bz bebenor =)

7 comments:

mama tisya said...

bz tul ye..nasibaik ada kwn tlg tukarkn..td br je p bank tp rmi tul..lega dh tukar

Reflisia said...

lega kan Erin dapat tukar duit raya dah!

Reflisia said...

lega kan Erin dapat tukar duit raya dah!

LuN@_aiDi said...

uwaaa!!! nk balik M'sia..hukhukhuk
rindunyerrr nak kasi-kasi dwet raya neh.hhhi

cik asam jeruk said...

nsb baik g awal..ehehe.tp g awal sume bank tak buka lg utk tukar duit raya..sabo je la hehe

bunga said...

bunga pun kawan yang tolong tukarkan..nama dia pun nurul..heee

Reflisia said...

Luna, sabar yer yunk..nanti awak balik masia awak boleh kasi duit raya banyak2 k..

Cik Asam Jeruk, amboii awalnyer dier..heheheh

Bunga, sama la kita..=)