.

.

Monday, August 15, 2011

I got my COACH

ingat tak last entry BAJU RAYA FROM DESIGNER?

dalam entry tue aku ader mentioned yang aku nak Wristlet COACH kan!

hehhehehe..sebenarnya baru ngah berangan and ngah kira2 bajet raya + ngah susun ayat tuk request kat sang suami…

tetapi semalam dah dapat…tapi bukan dari sang suami tapi dari my aunty =)

Last month 1 of my aunty pg New York, and dier ader la borong COACH ni…and tak sangka plak dier ader belikan tuk aku ni..

so semalam aku dan family berbuka puasa umah nenda and jumpa la semua uncle and aunties.

Sebelum balik, my aunty yang baru balik dari US ni ajak naik atas (double storey house), so aku ikut jer la..tetiba dier kasi aku paper bag COACH ni… aku takder la terfikir ader barang COACH kat dalam..heheheh

tetiba buka jer tgk ader wristlet and crossbody bag from COACH….

Wahhh teruja bila dapat kan! kebetulan colour pun antara colour yang aku suka..=)

Suka, suka, suka, suka! dah orang belikan mestilah suka…!

Thanks Mama

140820112832 140820112835140820112830 140820112834

Mari mengumpul barangan jurulatih (COACH)

4 comments:

mama tisya said...

best la...suka gk brand coach tp bila ntah nk dpt...ehehehe

Reflisia said...

Mama Tisya,
Sebenarnya masz nak request hand bag Coach lain kat sang suami, tapi dah dapat ni pun ok la...hehhehe

LuN@_aiDi said...

OMG yunk!! rezeki dibulan Ramadhan!!
Fuhhhh COACH tuh.. n chantek! i like sejuta kali..
Ntah biler ler dpt merasa pakai Coach neh..huhuhu

Dinda Iva said...

Alhamdulillah ..rezki dibulan baik nie...hehehe....kena jaga baik2lah tu,....xpelah ngan husband tu mayb rezki lain yg lagi best ke...hehehehe