.

.

Monday, August 8, 2011

I love Stailista!

Apakah hobi saya?

1. Tido

2. Update Blog

3. Kumpul Kasut ~ cerita pasal kumpul kasut ni, aku rasa sampai sang suami penah kumpulkan kasut aku yang masih dipakai dalam 3 beg plastik besar (bag sampah tu) la…banyak giler…hehehhe

Bagi aku kasut pun boleh buat kita nampak stylo kot! so aku sangat suka kasut2 yang cantik, comel, stylo dan yang paling penting adalah selesa dan berkeyakinan untuk memakainya

Kalau stylo tapi tak selesa tak guna juga..

Kekadang kita tak pernah tau pun size kaki kita yang sebenar, betul tak? yer la mana nak tau coz ader kasut muat size 5, ader kasut muat size 6…

Kalau brand A, kaki kita muat size 5, brand B pula kaki kita selesa dengan size 6, so size kaki kita adalah depend on Brand atau kasut itu sendiri?

hehehheh..kat sini aku nak berkongsi size kaki anda! ~

Shoes Size Chart

image Credit to Mrs Google yang cantik

image image image image

080820112787

from CLEO Mag August 2011

080820112788

070820112781

070820112783 2 pairs of Vincci Shoes…Hasil menge’paw’ sang suami

Kebetulan dier nak shopping pant kat PADINI, so aku terbekanan plak ngan 2 pasang kasut ni..apalagi selit la ngan barang dier coz he will pay all together…

2 comments:

LuN@_aiDi said...

owhhh dear! i pun suke giller kasut^^
time keje dulu, asek beli kasut jer..
penuh rak- rak kacut dibuatnyerr + tak cukup rak
dalam bonet keta pun letak..hahahha
tapi skng ader 3 pasang jer.. sejukkk kat cni
tak leh pakai pesenpesen.hukhukhuk

btw lawa kacut raya u! curlasttt gitu..
i nakkk jugakkk!!

Reflisia said...

Luna; yunk..betul tue..tak cukup dalam rak kasut, bonet keter jadi shoe rack kan...sama la kita..

Tapi ni bukan kasut raya..tapi kasut jejalan + kasut kejer...

Pssstt kasut raya nak paw lagi..(jgn bgtau hubby i tau..heheheh)