.

.

Thursday, August 25, 2011

Iftar at Nangkam, Kampung Baru

Ini kisah last Sunday…

dalam kepenatan bershopping kat Jalan TAR, sempat lagi plan berbuka puasa dengan BFF ni.

Kitaorg berbuka puasa kat Restoren Nangkam, Kg Baru.

Macam dah menjadi resam plak berbuka kat sana. ini adalah tahun kedua kami berbuka puasa disana.

memandangkan makanan pun sedap, and boleh dapat discount (coz owner dier kawan sang suami)…so sudah tentu menjadi pilihan hati.

macam biasa kitaorg call untuk reserve dulu and order pun online jer..

sampai jer kat sana, semua dah terhidang..kan senang tue! hehehhe..

Jom tgk apa yang kami makan!

210820112898 Siakap Masak 3 Rasa

 

210820112899

Siakap Masak Steam (limau)..sedap sangat!

 

210820112910

Daging masak merah dan Telur Bungkus

 

210820112912

masih belum complete set ni…sayur tak sampai lagi..=)

 

210820112915

Complete Set

210820112913

Sang suami yang mula sewel…hahahha ampun yer bang =)

210820112902    My BFF, Najmi..control ayu..hikhikhik!

2 comments:

Mahesa ibnu_romli said...

Wah enak juga menunya, minta dong

noornazuha said...

salam lebaran buat tuan blog..salam perkenalan...