.

.

Sunday, August 28, 2011

Kami dah sampai kampung!

Alhamdulillah….da selamat sampai kampung!

we’re reach at kampung yesterday around 1.05pm, weeee…happy so much when i saw my home sweet home and my loff family..=)

now bz ngan persiapan raya….InsyaAllah esok sehari jer kita nak berpuasa dan lusa kita akan menyambut Syawal!

aku tak bleh lama2 nak update blog ni coz ma mom dah bising minta aku siapkan rendang..

ok nanti aku update lagi yer..

DSC09396 Pelita untuk dipasang di halaman rumah

DSC09414

tunggu masa untuk dinyalakan!

2 comments:

LuN@_aiDi said...

Masz Sayang,

Besshhhnyer beraya di kampung ^^_
ada pelita-pelita lagi, besh!besh!
kami dkt Nz tak beraya lagi hari neh, kteorg raya esok tau yunk!hihihihi
baideway Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin
andai ada TERsalah n TERsilap kata yea(:

Reflisia said...

Luna darling, saya pun sama...awak takder salah tau ngan kiter...

Kawan sampai bila2 tau...mwaaahhh