.

.

Wednesday, August 10, 2011

Menu Kelmarin

haishhhh….(mengeluh panjang plak)

sebenarnya perasaan rasa bersalah mula timbul pabila hampir 7 hari (tak termasuk hari cuti coz last weekend berbuka umah my FIL) sang suami asyik masak untuk berbuka puasa…

tapi apakan daya si isteri tak sempat nak masak…and terpaksa sang suami yang memikul tanggungjawab memasak untuk juadah berbuka puasa..=(

Alhamdulillah sang suami tak merungut malah masak dengan seikhlas hati dan penuh kasih sayang…=)

tapi perasaan rasa bersalah tue timbul juga…dalam rasa bersalah tue muncul juga rasa senang hati coz balik umah makanan dah tersedia and tak payah la aku berhempas pulas kat dapur fikir nak masak aper kan! heheheheh

ok, kat sini nak share menu aku and sang suami makan last monday…sang suami masak ;

 080820112797 Ikan Goreng Berlada ~ sedap sangat

 

080820112800

dan Kailan goreng seafood ~ pun sodap

Walaupun lauk yang simple tapi buat aku rasa senang hati dan lega sangat. dan yang paling penting sedap dapat makan air tangan orang yang tersayang…=)

 

4 comments:

♥wAwA♥ said...

i likeeeee!!!
chenta n kaseh srg suami tuk isteri kn sis...love marriage!

Reflisia said...

Kan wawa...bersyukur sangat..=) moga kasih sayang kekal abadi..

LaLaLovy said...

sedap.. bahagia isteri akak.. kita tengah diet ni.. telan air liur nmpk makanan..

Reflisia said...

LalaLovy, akak ni yang planning nak diet pun hancur yunk...hehehhe