.

.

Wednesday, August 3, 2011

Sumpah! aku rindu ko…

…saya sangat rindu saya yang dulu…

boleh tak? sangat2 lah rindu…ini semua bila aku bukak mespes aku…

apa tue mespes? mespes itu adalah MYSPACE…ingat tak?

dedulu sebelum femesnyer Facebook ni Mysapace la laman sosial yang popular..

bukan myspace jer, Friendster juga wujud..

Alkisah semalam tergerak hati nak bukak myspace aku… rupanya masih wujud akaun aku dan masih active..tak sangka masih ader yang mesej and menyapa kat myspace ni walaupun dah 2 yrs kot tak bukak…

bila dah bukak sure akan tgk balik picha2 lama kan! dedulu kala…

Aduhhhh syahdunyeeeee…bila tgk aku yang masih kurus! Uwaaaaaaaa

Saya rindu saya yang dulu….kurus dan berambut panjang!

raya zaman-zaman bercintan cintun!

saya nak rambut panjang macam ni lagi..cepat la rambut, tumbuh dengan cepat supaya kau panjang!

1

Zaman tak berapa nak gemuk lagi….skang ni tengok baju yang dipakai dalam gambar ni, memang tak percaya yang aku sekurus ini dulu….uwaaaaaa

Saya nak kuruskan juga badan yang gemuk ni...Kuatkan azam di bulan puasa =)

target bulan ni loose weight 10kg (bole ker?)

5 comments:

LuN@_aiDi said...

alaaa mespes n friendster dh delete accounts..huhuhu klu tak leh gak tgk muka duludulu gak..hahhah..
sy juge merindui sy yg dahulu^__^

Bigdaddyz said...

haha mysepes dah tinggal kenangan...

Farra Dhelina said...

uwaaaa mmg geram kan tgok pic dulu....

Dinda Iva said...

jom sama2 azam kuwus eh....hehehe....minum air suam 4liter sehari..komfom...iva dah boleh pakai jeans lama..hehehe semangat nieh..

AmmyLo Rosesz. said...

alah,masz nanti ok lah tuh.takmo pikir sagt... :)