.

.

Thursday, August 4, 2011

Tuah 3hb Ramadan 1432

110804-100458

Mood; Happy….saya di pagi 4 Ramadan

 

Alhamdulillah….rezeki aku nak menang Giveaway Pra Ramadhan anjuran

mummy ayu Mummy Ayu.

aku memang tak sangka semua ni coz never hope to win this contest!

contestnya adalah meneka gambar yang dipostkan oleh Mummy Ayu. Kebetulan aku tau jawapannya and aku sajer la teka…sekadar suka2 jer kan!

aku ni sebenarnya seorang yang malas nak join contest montest di saat ini..tetapi bila Mummy Ayu buat giveaway ni dan aku rasa aku kenal benar ngan apa yang diminta untuk teka, maka sekadar suka2 aku pun teka..

and sampai la hari diumumkan peneka yang menjawab dengan betul…aku adalah salah seorang daripada 6 orang yang menjawab dengan betul…

mummy ayu2

Yeay tekaan saya betul….dan daripada 6 orang tue, hanya seorang jer yang bakal menerima hadiah dari Mummy Ayu…and Mummy Ayu announced dier akan buat lucky draw untuk mencari pemenang bertuah tue.

mummy ayu3

so aku memang tak pernah berharap la nak dapat coz kalu cabutan bertuah atau lebih dikenali dengan lucky draw ni memang aku tak penah bertuah pun! hehehhehe

sekali petang semalam, sambil blogwalking, tetiba ternampak entry Pemenang Giveaway Pra Ramadhan diumumkan…

and terkejut beruk tgk nama aku appeared kat blog Mummy Ayu bahawasanya saya lah pemenangnyer…

mummy ayu1

Alhamdulillah and thanks mummy….sangat terkejut and tak sangka!

(walaupun dah tampar pipi yang tembam ni 2 kali..dush, dush…memang betul tak mimpi di bulan puasa) hehehe

 

9 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

uhuhu! tahniah! :)

LuN@_aiDi said...

Tahniah yunk! tak pernah join lg give away neh..^__^ dpt tudung raya eh?hhih

Reflisia said...

Ida, thanks =)

Luna darling, ntah la..i pun tak tau hadiah dier apa...tapi i tak kisah pun..apa yang diberi i terima jer..yang i happy i bertuah...heheheh =)

mummy_ayu said...

hadiahnya ingat nak kasi suspen..tapi kawan kat atas tu teka mcm kena jer....
he he he..tunggu ek..nanti Kak Ayu pos, kak Ayu inform..tapi dah beli dah...harap suka la.. :-)

Reflisia said...

hye Mummy Ayu, kak ayu, thanks sangat..saya tak kisah apa pun hadianhnya...yang paling saya suka sebab saya pemenangnya and sangat tak sangka tau akak..hehehe thanks akak..=)

zaty luvlianncezzz said...

congratz ea!

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
suatu kisah di ramadhan

Dinda Iva said...

TAHNIAH mas...hehehehe...iva pernah menang sekali jugak..hehehe..

Farra Dhelina said...

weeeee..taniah yang!!

Reflisia said...

Zatty, Dinda & Farra Darling...thank you =} mwahh!