.

.

Thursday, September 22, 2011

Bowling at One Utama

Mode; Mak cik Kipochie!

Morning uoll!

Pepagi sampai opis, breakfast dulu..arini makan meehun goreng dulu and white coffee..kelasss uoll minum white coffee! hhehehe..

Arini MCK (Mak cik Kipochie) nak cerita pasal sorang artis ni tau! ooopppsss bukan artis uoll tapi blogger ok! (baca dengan nada MCK k…gedik + mengumpat)

Saper, saper blogger tue? (dengan nada FF Hot.FM)

Haaa..MCK nak bgtau blogger tue, curi tulang tau! Curi tulang binatang ker manusia? Ish uoll ni, curi tulang means pergi main bowling di waktu bekerja semalam (21.09.2011).

itu yang MCK nak bgtau…orang bekerja, dier pg main bowling uolls! ishhh mana sikap dedikasi dalam bekerja kan uolls!

EH (bukan majalah EH!), MCK dengar boss dier plak tue yang belanja! Ishhh takkan la Boss ajak main bowling waktu bekerja kan! tak logik uolls

Tapi satu opis dier pergi main bowling uolls, erm betul la tue boss dier belanja! hehhehe..

Jom tgk gambar yang MCK amik! bukti yang MCK ni tak cakap tipu…

210920113147Ini lah gambar blogger tue ngan her Boss and colleague

210920113155Ini lah suasana One Utama Bawl..lengang takder orang diwaktu pukul 11 pagi.

Betul tak MCK cakap dier pg waktu bekerja!

210920113156

Haaaa…ni la blogger tue..sempat ajer possing maut!

mentang2 takder orang, boleh la dier buat kawasan jajahannya (macam British plak dah ader kawasan jajahan)

210920113152

Ini lah Bosses and her colleague…patut la suka hati kuar main bowling coz bosses dier pun turun main skali! kalau MCK pun nak…heheh

210920113153(1)

Amboi…tak sedar la tue MCK ngah skodeng!

210920113163

Ini lane nya uolls

210920113162 MCK sempat juga amik pict ni..MCK tgk colourful jer..

suka, suka, suka tau!

210920113160

Amboi colleague dier possing maut juga!

nyampahz tau coz MCK takder pict macam ni…ermh (dengan nada pondan tak jadi)

210920113158

Sesi tukar kasut pun MCK amik tau sebagai bukti!

nanti uolls cakap MCK tipu pulak

210920113166 Haaaa…balingan BOSS besar!

210920113168

Laaa…tekejut + terharu MCK tau bila ader suprise untuk MCK..

opppss bukan rupanya tapi untuk Nurul!

210920113170

Happy Birthday Nurul!

maaf yer MCK amik picha ni ngan henpon MCK jer..camera gedabak besar tue MCK tak bawak coz MCK bawak sling bag jurulatih kecik jerrrrr (dengan nada yang riak + menunjuk2)

Psstt; Blogger tue cakap dier da nyampahzz ngan MCK…no no no..! so MCK nak cari blogger lain lah! byeeeee (nada suara sengau)

4 comments:

mama tisya said...

best2 dpt main bowling..bowling ou pn dh cun...

**masz , nanti kita bg alamat kt fb ye

Reflisia said...

Mama Tisya, itu la dah lama tak main bawling kat sana..dah cantik tgk bawling dier...

cik asam jeruk said...

ish2 blogger mana la tu hehehe

Reflisia said...

Cik asam ; ntah blogger mana ntah!..heheh