.

.

Sunday, September 4, 2011

Hari Raya Kami ~ Seisi Keluarga

Day 1 ~

Selepas pulang dari solat sunat hari raya, kami semua mula berkumpul kat umah. bersalaman , makan sampai kenyang dan yang pasti bergambar, possing maut semua ader la…

maklumlah pakai cantik2 mesti nak bergambar kan! especially bersama keluarga plak kan!

heheheh pastue mula la merancang untuk keluar beraya umah saudara mara.

Tapi takder la beraya sangat coz yang berkunjung kat rumahku pun tak kurang ramainya..

nenda la paling gembira bila rumah penuh ngan sedara mara…melihat anak cucu berkumpul, riuh rendah dengan suara2 cucu nya…

paperpun aku and sepupu sepapat ni la jadi maid kat dapur kalau sedara datang rumah…ahehhehee…tapi we had lot of fun…

dengan bergossipnya, cerita-ceriti boyfren memasing sambil cuci pinggan, sambil isi kuih raya dalam balang kuih…pendek kata memang BEST la..

DSC09438

DSC09477ini beraya kat umah jiran sebelah..

DSC09454 my sista and lil bro

1 me and mua cousin

2Keluarga Haji Puteh (Arwah) dan Hajjah Jam

masih belum cukup ni..ader plak tak masuk dalam picha…Nenda pun takder!

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin

4 comments:

bunga said...

amboi..meriah kan..:)

mama tisya said...

gmbr posing yg last tu mcm tgk dlm iklan or majalah

LaLaLovy said...

hitam menawan. suka sgt !

Reflisia said...

Bunga..heheheh raya kali ni semua balik..tue yang meriah tue

Mama Tisya, heheheh boleh masuk contest kan picha tue?

Lalalovy, hitam memang cantik bagi i..