.

.

Wednesday, September 7, 2011

Love From Auckland, New Zealand

Saya nak pegi NZ…bukan NZ mamak kat Wangsa Maju ok! tapi New Zealand..

heheheheh..bila la boleh sampai sana..! InsyaAllah, ader rezeki nanti sampai la kami kat sana.

Cakap pasal NZ ni…baru2 ni aku ader terima sekeping hati…opppsss bukan, tapi sekeping poskad dari Auckland, New Zealand.

Pengirimnya adalah seorang blogger a.k.a my ‘online’ good fren (harap2 realiti pun good fren juga..InsyaAllah)…She is Luna Dian.

300488_2390734730417_1312324784_3003535_5788387_n

ini lah orangnya…Luna Dian

And ini lah poskad yang dikirimkan tuk aku..Walaupun sekeping poskad, ia tetap buat aku senyum and happy...

Memula dapat tgk poskad Auckland, nanti boleh beli poskad sendiri plak kot! heheheh..

040920112980040920112977  Ini lah poskadnya…Thanks darling

 

4 comments:

mama tisya said...

best kn kalo dpt p NZ...

**kn dh inform kt entry tu..4season wangsamaju tk sama ngan fourseason yg kita pegi tu

Reflisia said...

ampun mama tisya...rasanyer dah baca entry tue tapi tertanya plak..sebenarnya nak tanya, makanan dier sama juga tak ngan 4 season Wangsa maju tue..(maklumlah tak penah pi both of this restaurant) hehehhe

bunga said...

nak gak..haaaa

Reflisia said...

Bunga, jom makan!