.

.

Tuesday, September 27, 2011

Love your time!

When the time coming, we will say goodbye!

Oh, I wish I still have more time which is I can spend the precious time in my life with my big family, my crazy dream, my lovely friends and etc

Talking about MASA, I realize that I'm not in Standard 1 or Form 1, but I am almost turn to 3 series (oppss still have a few years to go).

Bila ingat 3 series jer, start thinking I’m getting tua..Oh dah tua dah! and how much kebaikkan yang aku dah buat dimuka bumi Allah S.W.T ni.

Sometime aku terfikir, kalau la Allah SWT amik nyawa aku di saat ini, cukupkah bekalan aku untuk hari akhirat nanti? (insaf …dan moga aku dipanjangkan umor and murah rezeki)

Semua ni bermain difikiran since aku ke hospital melawat aunty yang menderita dengan cancer rahim. Sedih + menitis air mata aku when i saw her terlantar atas katil.

her eyes getting yellow, ( sangat sedih nak pandang dier) and she’s kurus giler.

Ya Allah, aku memohon agar KAU kurangkanlah derita kesakitannya. Amin.

250920113233

sempat lagi aku and cousin bergambar kat hospital..(last sunday)

disaat menceriakan keadaan kat hospital coz my aunt tak suka tgk kitorg bersedih!

dan paling best and paling meriah adalah kat katil aunty aku ni la coz ramai sangat sedara mara and sepupu sepapat datang melawat.

Kitaorg kat sana penuh dengan cerita ceriti kelakar yang menceriakan keadaan kat hospital. semua ni adalah supaya aunty aku tak sedih dengan penyakitnya!

2 comments:

cik asam jeruk said...

sis, semoga ur aunty sihat hendaknye :)

LuN@_aiDi said...

yunk! hope ur aunty akan sihat, takpun kurang cikit beban sakitnyer..
insyaAllah!