.

.

Monday, September 19, 2011

My 1st Patchwork

Fuhh..berhempas pulas aku menyiapkan patchwork ni…

sepatutnya nak pakai raya pertama (petang) tapi malangnya tak sempat siap maka postpone raya ke lima…hahahhaha

finally siap juga pada hari raya keempat (jumaat). Masa aku ngah menyiapkan patch kat baju ni, my BFF, Maria Kear (bukan Maria Elena..hehehhe ) plak datang rumah beraya!..so dier la orang pertama (means bukan family dalam umah mak aku) tgk..hehhehehe

she’s texted  me (malam raya ke-4) to upload my patchwork ni kat FB, but I didnt promised (malu2 kucing la katakan coz tak setanding famous designer) la…and at last tgk ngan mata sendiri…hahhaa cantik, dan kreatif aku ni katanya

Neway aku suka sangat my 1st patchwork ni walaupun tak secantik mana! ( i dont care what people said)

040920112969

my 1st Patchwork

160920113081

ini baru ambil dari dobi!

_DSC3091

apabila digayakan!..(puas cari picha aku penuh ngan baju ni, tak jumpa plak!)

 

6 comments:

cik asam jeruk said...

wah cantiknyeee..mcm mana nk buat tu..teringin nak buat :)

Reflisia said...

yunk, i pun reka2 sendiri jer ni...malas nak jahit bead, buat patchwork cepat skit! heheheh

mama tisya said...

terror ye masz wt patchwork


**masz..sok ada kt upm tk?

LuN@_aiDi said...

yeker yunk tak chantek? i tgk chantek jer^^_
hihihihi.. chantek ler, nnt leh ajarkan ^____^

UyaRayza said...

cntiknyeeeeee..tgn kreatif nie

bunga said...

wahhh..cayalah..