.

.

Tuesday, September 13, 2011

Open House Faizal Tahir

last saturday, aku and sang suami attended open house lagi…

maklumlah mode Open House Fever! hehheheh

tapi kali ni ke rumah kawan sang suami. katanya kawan dier ni adalah geng motocross. aku ikutkan jer la…(makan free kene ikut) heheheh..location nye kat Sri Rampai!

bila sampai jer sana, 1st time aku jumpa kawan sang suami ni…trus aku berkata-kata ‘muka dier macam penah tgk la…, macam Faizal Tahir la’

hahahhahaha…gelak sang suami..’ bukan Faizal Tahir la…inilah Koo! nama kawannya ni Ku Muhammad rupa! aku sangkakan Faizal Tahir..

tapi adik dier , lagi nak iras Faizal Tahir!…

 

_DSC3303

Faizal Tahir Celup!

_DSC3301

the foods

_DSC3306

Ini semua lelaki-lelaki ber motocross

_DSC3304

both Otai Scrambler

_DSC3317

   Ini sebahagian geng dorang!

_DSC3305   last but not least..aku yang ngah makan non stop!

 

10 comments:

shiela said...

yg pakai topi tu mcm ku kenal..harussani ek nama die..hee..

mamashikin said...

ingatkan faizal tahir betul td..hahaa
takpe la celup pun..
ada iras jugak tuh..hehhe..lg handsome dr faizal tahir nih..hee

Reflisia said...

Hye Sheila, yang pakai topi tue memang harussani..kawan sang suami =)

kenal ker?

Reflisia said...

mamashikin..hehehhe kita pun mula2 tgk dier trus ingat Faizal Tahir..hehhehe

UyaRayza said...

wahhh fooddddd heheh

cik asam jeruk said...

adehh lapo pulak tgk gamba makanan petang2 kt opis nih..slurppp

missina said...

loh,,ingtkan betui2 faizal tahir,,hehe,,teringn gk nak gi open house artis kan,,,

Reflisia said...

Kak Na, aku penah pi open house Zahiril Adzim tahun lepas...kebetulan Zahiril tue kawan Bugs!

LuN@_aiDi said...

yunk makan kontrol2x.. nnt jenuh nak diet! hahahhaha.. just kidding^^_

Reflisia said...

Sayangku Luna, i weekend jer makan macam orang giler...weekdays, i puasa makan nasi...hehehhe