.

.

Monday, September 12, 2011

Open House Fever

Adoi, sakitnya perut aku ni..dah 4 kali masuk toilet ni..(disaat menulis entry ni, Monday 12th Sept 2011)

inilah akibat over makan tau…mana tak nya! open house setiap hari, tak kira siang dan malam..hehehhe, aku tak salahkan open house tue tapi aku salah diri sendiri coz banyak sangat makan!

start last friday nite, aku and sang suami memang tak makan kat umah la coz kitaorang attended open house jer..

bermula Last friday, we all pg 2 buah rumah skali!

rumah pertama kat Bandar Saujana Putra, Puchong (rumah, kawan sang suami) kemudian trus ke Keramat plak (my WJH’ gang)

makanan yang disajikan kepada tetamu sangatlah meriah! aku dan sang suami ni makan memang tak hengat dunia la…semua nak rasa kan!

maklumlah raya kan!

yang paling best bila dapat berjumpa kawan2 yang dah lama tak jumpa…wah happy rasanya dapat berborak dan bercerita kehidupan memasing! lepaslah rindu yang terbuku ni kan…

bila dah lama tak jumpa memasing dah ader life and comitment memasing..seronok melihat kawan2 yang da ader baby..( i wish my turn coming soon)

bila dah jumpa kawan2 lama ni sure nak amik gambar bersama..jom tgk kawan2 saya!

 090920112998090920112997 

with baby Atan (nama sebenar faizal) and Shida…ngan mommy and daddy tak sempat nak snap coz suddenly ramai sangat guest datang umah dier =)

090920113002 the Kuih raya!..mommy shida bz nak sediakan food tuk guest!

090920113004 with Raihana..

WJH Gang..masih tak cukup ni..Yong and Killa takder

090920113008 the teachers…we are teachers!

Cikgu Raihan, Cikgu Masz, and Cikgu Kin

090920113009 with our life with love!

090920113011

cute baby Mizan! Kin’s son

 

10 comments:

cik asam jeruk said...

wah2..i pon 4 buah rumah..tp 1 terpaksa skip sbb tak ckup masa.mana taknye..sebuah umah pon dok buat mcm umah sendiri..kui3

-LaDy rAzOr- said...

beb...baby faizal tu boy ke gegirl?? konpius lak.....

Nadhira said...

oh my..raya. its all about food. parah ni parah.hehehe...

bunga said...

memang cute..nak raya..:)

Reflisia said...

cik asam jeruk...kan! sama la kita...satu umah tue berejam...tapi bila dah plan nak attend semua jemputan terpaksa limitkan masa la...

Reflisia said...

Nofa, babe, ko rasa girl ker boy? heheheh nama dier Syiffa! =)

Reflisia said...

Nadhira, berat yang dah turun masa puasa dah takder makna coz dah naik balik dah 2 kali ganda!

Reflisia said...

Bunga..meh la beraya kat umah i...=)

LuN@_aiDi said...

ayuuunyer cik Masz^^_ sweet!

Reflisia said...

Cayunk Luna! welcome back....