.

.

Wednesday, September 14, 2011

Open House ~ My aunt’s house

Memang tak pegang periuk aku last weekend…

hehehe, mana tak nya asyik meriah ngan open house jerk! last sunday, open house umah my aunty. so we all had lunch kat sana jer la..

110920113028 Mood beraya lagi ni..

110920113043

Banyak giler food, and guest pun ramai!

satay, lontong, ketupat, roti jala, lemang, nasi beriyani, and macam2 lagi la

these food buat aku non stop eating!

110920113044

Laksa corner

faveret giler..sedap!

110920113045

desert and refreshment corner

110920113030

food aku…heheheh control makan!

hakikatnya macam2 dah masuk perut

110920113031 Sang suami and my mom in law

110920113036

with my cousin

110920113042

cousiness

110920113049    with tuan rumah

 

3 comments:

bunga said...

wahh...menyelah warne merah..:)

LuN@_aiDi said...

yunk!! beshhnyer open house cam gini.. banyak giller makanan^^_
wahhhh lazat-lazat!!

Reflisia said...

Bunga, kita memang peminat merah menyala ni...hehehhe

Luna darling, tak bleh selalu pg open house camni, kang berat tak turun plak nanti!