.

.

Tuesday, September 27, 2011

Saya tak nak sakit!

Alhamdulillah selesai sudah proses membuat check up kat klinik. Alkisahnya 1 part of my body ader rasa sakit. ingatkan sakit biasa, tapi bila dah 3 hari sakit tak baik juga, maka aku buat keputusan, semalam ajak sang suami pg hospital.

semasa pemeriksaan doktor, Alhamdulillah katanya aku ni sakit biasa jer and maybe amik masa lama skit nak baik coz this part memang lama skit. Seharian la semalam buat check up!

so aku rasa lega sangat and Doktor minta aku datang keesokkan harinya untuk ambil darah bertujuan ujian selanjutnya.

Maka pagi tadi aku ke klinik tersebut semula untuk diambil darah manisku ini. and aku sangat berharap agar keputusan yang bakal aku terima adalah ‘saya tak sakit!’

270920113243

gambar baru sampai opis…

bersama tangan yang telah dicucuk untuk amik darah…sakit kot!

 

4 comments:

mummy_ayu said...

harap2 takde yg serius..
psst..hadiah dah sampai lum?

missina said...

insyaAllah,,harap2 okla kan,,adus sakitnye amik darah,,huhu

cik asam jeruk said...

sama la kte sakit tskk T_T. Alhamdulillah terhapus dosa2 kecil :)

LuN@_aiDi said...

yunk! cakit aper neh?
hopefully everything gonna be ok yea^^_