.

.

Friday, September 16, 2011

Selamat Pengantin Baru

Wah, sempena syawal ni, ramai amik kesempatan tuk bercuti + berkahwin…

amik keberkatan bulan syawal kan! lagipun, elok sangat dibulan mulia ini kita satukan dua jiwa ni..hehehhe (ayat tetiba novel plak)

Ramai juga aku tgk blogger2 kawen bulan ni. Antaranya blogger yang aku slalu juga singgah iaitu Adriani @ Yanny…(she so beauty, macam Cinderella dan wedding theme dier pun cantik!)

Berkesempatan ini aku ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada semua yang baru mendirikan rumah tangga termasuk cousin aku ni..

Sebenarnya dier ni sepupu sang suami (sepupu ku jua) a.k.a best friend sang suami dedulu la. Skang memasing dah kejer and dier pun dah sambung belajar obersea and dah ader life memasing.

Apapun, Selamat Pengantin Baru, semoga kekal bahagia hingga akhir hayat!

_DSC3091 Ikut tema tak we all?

_DSC3028 _DSC3035

The Familia

 

3 comments:

mia said...

hye dear,
do visit my collection..

http://glariousshawlcollecitons.blogspot.com/

thnx so muchhhh dear..
:)

eRiNsZ said...

tetiber jer mau lauk knduri wawawawa

bunga said...

selamat pengantin baru gak..hehee..