.

.

Wednesday, September 21, 2011

They are Beautiful

This conversation between Maksu and her Anak Menakan

My niece (sophia) ; kenapa mak su suka amik gambar?

Mak Su ; Sebab benda tue cantik! so maksu nak amik gambar supaya dier kekal cantik.

My niece (sophia) ; oooo…jadi kitaorang ni cantik la maksu?

Mak Su ; hahhahaha..bijak pun korang semua!

Last weekend aku melawat my sista in law kat Temerloh (she’s working there), so my sista in law yang kat KL pun ikut. semua skali ikut termasuk my mom in law.

memandangkan cuti panjang kat sana, so 24 hrs la aku ngan bebudak ni. Anak menakan semua 5 orang jer, dier punya riuh macam 50 orang..adoii!

macam2 ragam budak2 ni…so aku and sang suami plak suka sakat and layan bebudak ni. hehehe

memandangkan maksu nya suka bergambar, maka anak2 buah ni la jadi mangsa objek untuk ditangkap gambar. sebab tue keluarnya conversation kat atas tue!

Jom tgk muka anak2 buah aku!

160920113105

Sophia and Irdina

160920113106

Irdina ni pun sama peel ngan yang lain, suka buat variety of impression kalau org nak amik pict dier

160920113112 memasing nak naik atas kak phia

160920113111

Suka nya Irdina di dukung oleh kakak Phia

160920113107 Irdina trying buat peace, and Apen (sophia’s lil bro) with perfectly peace

160920113108 Anak2 Uncle Bob

160920113109

Anak2 maksu..Irdina failed buat peace tapi jadi five!

3 comments:

LuN@_aiDi said...

cumei2 nyer mereka^^_ sweet!

bunga said...

amboiii...cerdikkk..:)

cik asam jeruk said...

comel-comel semua!