.

.

Monday, October 17, 2011

Craving like Crazy!

Adoi…mode; not feeling well!

badan rasa berangin ( ala kalau salah makan, so asyik sendawa jer gara-gara makan sambal tempoyak semalam!)..sangat tak selesa. Nak makan pun tak der selera.

Pastu tekak asyik berangan nak makan puding roti. Ntah pesal ntah lately ni asyik nak makan puding roti jer..

Tadi lunch aku ke Cafe..mencari sesuatu yang boleh masuk ke dalam tekak ni. erghhh semua tak menyelerakan (walaupun sebenarnya ia memang sedap). tapi tekak ni tak dapat menerimanya walaupun sekadar memandang.

Sampai jer bahagian frozen food, aku terpandang sesuatu yang aku idamkan! yeay PUDING ROTI ok!

so ku capai, ku gapai and ku pegang erat hingga ke cashier. Fuhhhh it’s mine already! cant wait for taste dat pudding…it’s look so yummeh!

hahhaha..now already in my perut…cukup setakat puding roti untuk hari ini.. aku masih tidak boleh menerima makanan lain lagi selain bread puding.

171020113489a cup of Hot MILO and Bread Pudding

171020113491 enough for today!

 

1 comment:

missina said...

ermm oklah tu,,nampak sedap gk,,;)