.

.

Thursday, October 20, 2011

KL FESTIVAL CITY ~ NOW OPEN

Korang penah tak dengar KL FESTIVAL CITY?

ini adalah salah satu shopping complex yang terdapat di KL ni..ia terletak di Danau Kota, Setapak (ala kat Uptown Danau Kota yang memalam sesak dengan org shopping tue)

Aku and my colleague baru pas balik dari that mall..saja nak merasmikan shopping complex yang baru buka arini 20th Oct 2011.

Erm agak exclusive juga tempatnya..macam shopping complex yang lain juga..and walaupun 1st day dibuka almost 95% kedai dah buka…

yang paling happening tadi ialah parkson coz dorang buat SALE yang agak giler juga la…

Fuh..aku and Nurul, sekadar jejalan and makan aiskrim jer..hehehhe

Kalau korang nak tau exac tempat ni, boleh tgk kat bawah!

201020113528   Sompek lagi mok cik snap picture before balik ni haaa…

201020113527

nak tau kat mana boleh ikut map ni…=) 

atau uoll click jer Map KL Festival City ni tuk lebih jelas lokasinya

map danau Dekat kawasan bertanda A..

Shopping Complex ni betul2 kat simpang nak ke Danau Kota.

image

ni alamatnya ; Jalan Taman Ibu Kota, Taman Ibukota, 53300 Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur

 

No comments: