.

.

Monday, October 24, 2011

Photoshoot on weekend!

I’m not a model, I dont wanna be a model but I love to feel like a model.

Serious, penat…fuhh! evendo I just spent a few hour ( almost 3 & 1/2 hours) to behave like a model (konon2)..

and the feeling is satisfaction of what u get after!

3

11(200)

9(400)

1

4(400)

16(500)

15(400)

6(300)

8

14 lite (1 of 1)

13

7(400)

Photographer : Mr. Bugs

Location : UPM & Putrajaya

8 comments:

mama tisya said...

cun..pandai jd model..ada gmbr nmpk bj mcm color oren/peach

Reflisia said...

heheheh..Erin, sajer suka2..

yang picture baju jadi color oren tue sebab edit color ...hehehe =)

missina said...

hamboih2,,kalah tyra banks ni,,,hehe,,cantik2,,scene pun cantik,,,suka gambaq yg kat atas titi tu,,

Reflisia said...

Missina, biasa la kalau sang suami dah usung kamera gedabak besar tue..apa lagi wifenya la SUBJEK nya...hehhehehe

Hanis Azla said...

rupa dan gaya mmg dah macam model dah.. cantik..

Reflisia said...

Thanks kak Hanis...ishhh rupa memang takder kak...kalau ader sure dah lama dapat offer...heheheh

cik asam jeruk said...

fuiyohhh..heels mengancam giler

Reflisia said...

Cik asam jeruk...hehheheheh