.

.

Friday, October 14, 2011

Pre-Convocation Photoshoot

Yesterday we’re attended UPM Convocation Rehearsal…

walaupun dah 3 kali convo still kene pegi rehearsal..hahahhah..pastu mesti nak jumpa kengkawan yang dah lama tak jumpa kan!

yer la pasni tak tau dapat jumpa ker tak la kan coz memasing dah posting lain2 tempat. masa convocation plak, tak tau juga sempat bergambar sakan and bergelak terbahak2 ke tak kan maklumlah formal occasion kan!

so aku ngan riang gembira pg Rehearsal bawak camera gedabak besar tue and kekonon nak buat Pre-Convocation Photoshoot…=)

and Finally we got these…

DSC_5129

3 we’re so happy!

4

She’s my Practical Colleague

DSC_5145

DSC_5144

5 (1700)

Universiti Putra Malaysia

DSC_5165

3 comments:

mama tisya said...

oh smlm reheaseal ek..kita p upm ari rabu..nmpk org dok posing2 ngan jubah konvo

dudeawin said...

cepat betul padang ni dah masuk blog hehehehe congrats to u sis....

missina said...

bestnya konvo,,lg best ms jd student kan,,happy je,,