.

.

Wednesday, October 19, 2011

Special Entry: Bergraduat bersama artis (Rashidi Ishak)

Fuhh..sampai kuar special entry la…

Semalam (18th Oct 2011), aku menghadiri majlis convocation aku kali ketiga bersamaan Majlis Konvokesyen UPM yang ke 35.

Bila dah masuk dewan tue, kitaorg ngan kurang behave nyer kuarkan handphone memasing nak berpicha bagai! (even HANDPHONE is not allowed)..hahhahah

so pastu BFF aku cuit bahuku bgtau yang kat seblah sana ader artis…saper uoll?

rupanya Rashidi Ishak (Vanida Imran’s Hubby)…wow! He’s look like student ok! ngan spec nya, berjubah seperti aku jua…ahaks..Dier adalah Graduan Bachelors Komunikasi

macam seorang graduan yang baru bergraduat. (tapi itulah hakikatnya pun). so we all apa lagi amik 2 picha dier banyak dalam dewan tue walaupun terpaksa amik curi2..hehhehehe

dan bukan dier jer, ader sorang lagi personaliti TV3, iaitu host Wanita Hari Ini pun ader juga convo sesi 8 sama ngan kitaorang…namanya Nur Azura Azizul Azman (if not mistaken la)..dia pun graduan Bachelors Komunikasi (sayangnya tak sempat amik gambar dier)

hehehehe…patut la nampak Vanida Imran masa masuk dewan tue..rupanya husband dier convo. kebetulan satu sesi ngan aku plak tue…

Jom tgk picture yang aku amik

181020113503

181020113504 These pictures; using my handphone

picture bawah tue gegar skit! coz curi2 nak amik ni

  299006_2595662254314_1337432639_3083989_1233002093_n Credit to my coursemate Hartinawati;

ampun kak tina, kita amik picture ni from FB, yang akak tag saya =)

Pssstt; InsyaAllah next entry cerita Convocation saya plak 

 

1 comment:

mama tisya said...

td blogwalking pn ada tgk diorang update gmbr rashidi and azura tu..cpt update gmbr masz plak