.

.

Tuesday, November 15, 2011

Makan lagi; Puding Buah Berkuah

Kali ni kisah makan lagi..tapi agak mnyayat hati skit! (adoi sedih). Bukan sedih apa pun, tapi hasrat tak sampai bila ingat buat puding buah ni nak bawak ke umah nenda tercinta, tapi sang suami plak demam and tak dapat attend kenduri arwah my late aunty (yang meninggal sebab cancer rahim tue.

Last-last aku n sang suami jer yang bantai makan puding ni. and aku bagi kat jiran sebelah skit rasa and hantar kepada mom in law skit (coz my sil suka giler benda ni). sekurangnya niat nak bersedekah tercapai juga walaupun bukan di rumah nenda.

InsyaAllah next time or next weekend ni rasa nak melawat atuk and nenek kat kg sana, aku akan buat lagi. sikit sama merasa, banyak sama makan..tul tak pepatah ni..hahhahah

121120113705

Ini gambar pudding yang baru kuar frigde

121120113706

Jom sejukkan tekak dengan puding buah berkuah ni..

yummeh!

 

1 comment:

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)