.

.

Wednesday, November 30, 2011

Tagging from Her

From who? From blogger hot Missina!

Let click here to find out whether u r in her listing of tagging or not! heheheh..=)

Tagging2 ni mesti ader rules and conditions nya!..Sebenarnya aku bukan tak suka di tag2 ni tapi aku takut terlupa jer nak buat benda ni! heheheh yer la kekadang takder masa nak buat sampai la terlupa. Since dah di tag ni so aku gagahi diri untuk buat juga. (kang tak sosial plak dalam blog kan!) hehehehhe

Rules

  you must post these rules. Each person must post 11 things about themselves in their journal.

  answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.

  you have to choose 11 people to tag and link them on the post.

  go to their page and tell them you have tagged him/her

  no tag back!

  no stuff in the tagging section about " you are tagged if you are reading this" you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have tagged 11 people.

**These from her!

11 things about myself

1. I’m still a girl..hahhahha

2. I love red but i like purple too =)

3. I’m not single and available yet!

4. Always thinking about shopping, stylish, and fashion!

5. Never stop to earn money..wanna be a billionaire (hehehhehehe)

6. Less no thinking about foods

7. No one can ask me to stop loving my soul, parent, sibling, bff and who i love!

8. to get bored with something of the same

9. never forget for holiday..I’m family vacation planner

10. I hate traffic jammed and people who drive me shouting out a bad word!

11. Cooking and Baking are my hobby!

12. Oppsss, please stop writing about you “Reflisia”..it’s already eleven …ngeee

 

My answer for Missina question;

  1. nama sebenar korang  ~ Mas
  2. kegemaran korang sepanjang hayat ~ unfortunately Shopping
  3. pekerjaan sekarang @ belajar kos ape ~ jobless (tunggu posting buk)
  4. kenangan paling manis dan dikenang sampai bila-bila ~ saat jari disarungkan sebentuk cincin dari seorang lelaki bergelar suami
  5. perkara paling lucu pernah dihadapi ~ banyak sangat, antaranya when my lil niece call my name in her ‘ghost’ voice
  6. makanan kegemaran korang ~ Ikan patin masak tempoyak (baru2 ni rasa ini jer fav)
  7. apa yang korang paling takut ~ accident
  8. apakah hadiah yang paling special pernah dapat ~ rumah idaman 
  9. kalau marah korang buat apa ~buat muka bengang
  10. apa status korang?kahwin/single/berpunya atau complicated ~ not available..ehhehehe (dah kahwin)
  11. rancangan tv kegemaran ~ football match

 

My question are;

1. Name of your mom call?

2. Your favourite Restaurant?

3. favourite pastry?

4. your dream wedding theme (tak kisahlah dah kawen atau belum)

5. your preference denim brand?

6. country's desire to travel?

7. your fashion icon?

8. your favorite soccer player?

9. Blog that u love to blogwalking?

10. the best place in Malaysia that u think?

11. the most you do not like?

 

Who has been tagged (random)?

1. AmmyLo

2. Nofa

3. Memey

4. Mrs. Aidi

5. Mrs. Hadar

6. Pn. Elyn

7. Pn. Farra

7. Mommy Scha

8. Cik Asam Jeruk

9. Kak Ayu

10. Mama Tisya

11. Kak Hanis Azla

 

*** those yang pernah kene tagging macam ni (oleh org lain) tak perlu la buat untuk kali kedua. =).. Thanks and sorry for those yang tak suka i tag2 ni…

 

9 comments:

mama tisya said...

lama tk wat dh tag2 ni...hehehe..anyway tq...eh kita dh inform ke adiah masz dh smp tp tk p collect lg kt umh mak

Hanis Azla said...

bestnya dah dapat rumah idaman.. thanks yer teringat nak tag akak.. akak ni mmg selalu ngelat bila kena tag.. he..he.. tp wp tak buat tag tetap hargai sgt bila org sudi nak tag.. tq, tq..

LuN@_aiDi said...

baru bukak belog hari neh, setelah sekian lama
membiarkan belog kesepiaan..hihhihi
tq masz, sudi tag i^^_

cik asam jeruk said...

alamak cikasam ni la orang paling pemalas dalam donia..keh3. tp klo xikot rules bole x? hihih

nak jawab yg 11 facts about me tu rajin gak,yg lelain tu ikot kerajinan, nak tag orang balik tu cikasam malas. boleh x? kih3

Reflisia said...

Mama Tisya, oh yer ker dah dapat..hehehe baru tau..

Kak Hanis; kalau akak rajin, jawab jer soklan saya tue..kalau malas takper la..saya ok jer coz saya pun malas gak..ini pun coz ader masa terluang!

Luna, sayang, miss u so much la..how r u dear? hope everything gonna be alrite and i always apply ur petua tau dear.

Cik Asam jeruk; darling, akak pun cam kamu juga malas sebenarnya tapi since ader masa terluang ni tu yang dok tag2 org ni..kalau kamu rajin jawab soklan akak pun ok..kalau malas takper la..akak ok jer..=)

missina said...

thanks masz sudi jawab,,dulu mase aku kene tag pun malas gk nk jwb,,hehehe,,,tp at least ada gk org ingt nak tag kita kan,,;),,eh tak sangka hg suka tgk bola noo,,

mummy_ayu said...

insyaallh.kalu ada masa nanti kak Ayu buat..copy & simpan dalam draft dah...

-LaDy rAzOr- said...

thanks babe sudi tag....
tersenyum jek aku nengok jawapan ko :-)

cik asam jeruk said...

dah jawab hutang tag. tp tak ikot rules pon..kekeke.ampunn