.

.

Monday, December 19, 2011

Akhirnya ~The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1

Fuhh! dah lama dah (nada Tun Mahathir masa dia nak letak jawatan dalam Mesyuarat Agung Umno 2002) nak tgk movie nieyh! hehhehe

Paper pun Tun Mahathir is the best!..

Opps entry ni tak kaitan pun ngan Tun, aku nak citer pasal aku dah tgk Movie Twilight : Breaking Dawn Part 1. Fuhhhh..lama btul nak dapat tgk citer ni. Ada jer halangan yang mendatang bila plan nak tgk!

So semalam dapat juga tgk kat GSC Mid Valley walaupun aku terpaksa amik seat yang kedua depan! my 1st time in my life tgk movie duduk seat nearest screen! Kalau movie lain jgn harap la…nasib baik Twilight ni aku memang minat and follow from 1st movie till now!

Biasalah cerita yang aku tgk ni sememangnya ada la part2 yang lain skit dari novel yang dibaca. Bella is Vampire to be. hahhahah..waiting for Breaking Dawn Part 2 plak…ngeeee

181220113993

dalam jammed nak masuk Mid Valley..captured!

3 comments:

mummy_ayu said...

akhirnya yer..tu la..excited & tak sabar nak tunggu part 2 plak.. :-)

Reflisia said...

kan kak Ayu..memang tak sabar

cik asam jeruk said...

fuh nasib baik sempat..eheheh