.

.

Friday, December 9, 2011

Birthday Treats

Happy Birthday to you sayang. ucapan dari sang suami buat aku rasa terlalu dalam cintanya padaku! Aku rasa, aku lah wanita paling bertuah kerana disanyangi oleh seorang lelaki yang bernama Mr. Bugs.

Malam 07 Dec tue, sang suami ajak dinner kat luar. Katanya nak celebrate my birthday. Sepanjang perjalanan ke tempat yang dituju, sang suami minta aku TUTUP MATA..hahahha sweetkan! terasa macam watak dalam novel plak…

Dalam tutup2 mata tue aku curi2 buka tuk tgk jalan mana sang suami drive to..heheheh aku macam dapat mengagak tapi buat2 tak tahu lagi…Tetiba sang suami mengomel ‘hisshh malam pun jammed jalan ni..", aku dengan pantas bertanya kat mana ni?

Sang suami minta aku buka mata and jangkaan ku meleset. Rupanya sang suami bawa aku ke IOI Mall Puchong..satu lagi teka teki bermain dalam minda aku..’kat mana kita nak dinner?’ sang suami diam membisu lalu menunjukkan jari di mulutnya tanda diam..

Aku dengan rela hati, membiarkan sang suami memegang tangan ku dan aku hanya langkah mengikutinya. tetiba kakiku terhenti dihadapan TGI Fridays pabila sang suami minta entertainer kat situ carikan table tuk kami berdua. aku terdengar kata2 sang suami pada waitress kat situ ‘ boleh carikan tempat yang private skit tak?’..whoaa so sweet!

walaupun table yang kami dapat takder la private sangat tapi agak sesuai untuk aku and sang suami berbicara dan ber’dating’. Selepas selesai makan, aku pun ajak sang suami balik and tetiba aku terdengar staff TGIF menyanyikan lagu Happy Birthday..kemudian aku menoleh ke arah mereka dan mereka (4 orang) sambil membawa birthday kek yang dinyalakan lilin di atasnya kepada ku!

OMG…so surprised. dah la siang tadi surprised kat opis, kali ni surprised oleh sang suami plak..tak sangkanya! Terima kasih sang suami =)

   071220113859 071220113857

TGI Fridays

071220113858

my lovely Bugs

071220113860

Birthday Gal

 071220113864 071220113865

Lemonade & Apple Slush

071220113866 Tennessee Steak

071220113867 Tennessee Chicken

071220113871

TGIF’s bullying me, he asked me to sing a love song to my hubby!

hahhahahah..with a bad voice that i have, so sorry k!

 

3 comments:

missina said...

wah bestnyerr,,so romantic and lovely surprised,,huhu,,ntah bile orang nk wat surprised camni kan,,jeles beb!;P

Reflisia said...

my dear, hehehhe bestkan! aku rasa macam watak novel yang aku baca tau..heheh

Jeles? jgn la kak na coz ur turn will coming dear...InsyaAllah.

cik asam jeruk said...

awwww so sweet..happy birthday sis! semoga dipanjangkan umur dan dirahmati :)