.

.

Monday, December 5, 2011

Craving for ABC

011220113803

Hishhh…mengandungkah aku! teringin sangat nak makan ABC..Kalau benar firasat aku yang aku ni preggy, hanya Tuhan saja yang tau bagaimana perasaan aku ni.

Tapi biarlah ia hadir dengan kenyataan bukan sekadar meneka and akhirnya aku yang kecewa. mungkin sebab dah lama tak makan kot! tue yang teringin benar nak makan!.

So last friday aku and my colleague lunchie at Wahab Cendol kat Sri Rampai tue. Apalagi trus order ABC. nyummeh! craving bagai nak giler tapi makan tak habis juga…hahhaha

Alhamdulillah dapat juga makan ABC. so sesapa nak rasa ABC atau cendol best boleh ke Wahab Cendol ni kat Medan Niaga Rampai, Wangsa Maju (sebaris dengan HSBC Amanah).

 011220113809

2 comments:

cik asam jeruk said...

saya hanya suke abc kat seksyen 2 s.alam saje..hehehe. xpe sis,doakan yang terbaik. Amin :)


p/s: hutang tag lambat2 cket eh.bz skrg hihi

Reflisia said...

Thanks Cik Asam Jerukku..=) takper yunk, hutang tue later2 la..heheh