.

.

Thursday, December 29, 2011

Lawatan sambil belajar

Last weekend dah alang2 balik kampung, parent aku ajak lawatan sambil belajar. Fuhh macam sekolah pula rasa. Kawasannya ialah ladang kelapa sawit dorang! agak jauh juga la =) So aku and sang suami agak jakun skit la coz 1st time dapat pegang and tgk pokok kelapa sawit real punya.

 IMG_4251

me n my sista, depan ladang kelapa sawit

jejauh datang, sure nak bergambar punya!

IMG_4290

lawatan sambil belajar mengenal kelapa sawit!

IMG_4259 Sempat ajer berposing!

IMG_4277

weee…kelapa sawit uolls!

IMG_4275  ni la salah sorang yang tak pernah jumpa kelapa sawit secara real

IMG_4283

Ini buah kelapa sawit yang dah masak and gugur

 

1 comment:

illy ariffin said...

ily selalu nampak ladang kelape sawit ni tepi2 jalan tp tak pernah pun masuk.. terigin gak =) mcam best jerk =)