.

.

Thursday, December 15, 2011

Let’s get Online Voucher Double Zinger Burger Combo(KFC) - FREE

Nak makan Double Zinger Burger Combo FREE?

Bukan senang skang ni nak dapat makan KFC free, unless Boss atau sesiapa yang bermurah hati belanja! tapi semalam aku dapat makan Double Zinger Burger Combo Free.

hehhehehe..ini bukan sesiapa belanja ok, tapi aku dapat ONLINE VOUCHER dari colleague aku. So we all pun apa lagi, serbu KFC la lunch time semalam.

Voucher ni my colleague's friend yang kasi, pastu she was printed for whole opis..boleh? hahahha itu yang semua lunch kat KFC! Senang jer nak guna voucher ni, dengan sebarang pembelian kat KFC so u guys boleh dapat Double Zinger Burger Combo ni free.

Kalau u guys nak juga boleh amik coupon kat page aku ni then print. pastu pg kat KFC and beli la apa2 pun then korang akan dapat satu set Double Zinger Burger ni free. Aku semalam beli wedges (untuk bertambah gemuk) jer, pastu dapat la makan gedabak besar burger ni..uisshh kenyang sampai ke malam ok!

image Copy and Print this voucher

141220113905

like me…tadaaaa..my voucher

141220113903

Purchase something at KFC..I choose Potato Wedges

141220113913141220113914Besar Gilerrrr! 

141220113912  I got these

141220113904

Tray without Burger!

141220113906 Thanks Idza for the voucher =)

141220113908   sabar menunggu Double Zinger!

 

1 comment:

cik asam jeruk said...

wah bestnye..nyesal lambat baca da kena trk balik pon kan..tssskkk