.

.

Tuesday, December 27, 2011

Merry Christmas

Tak puas rasanya dengan weekend panjang ni…mana tidaknya on 24th Dec, balik Kedah then 26th Dec dah balik KL. Aku balik Kedah pun coz my BFF’s Wedding. Finally she’s married!

Fuhhhh..her turn already! puas aku menghitung tahun bilakan dia akan kawen. a year by year aku tunggu and tak sangka tahun 2011 penamat zaman bujangnya. ‘Orangnya cantik, pandai, bekerjaya tapi masih belum bertemu jodoh’..ayat ni lah yang aku selalu dengar dari mulut orang lain termasuk mak aku sendiri.

Ajal Maut, Jodoh pertemuan semuanya Allah. S.W.T yang tentukan. Kalau bukan masanya untuk kita, maka ia bukan untuk kita..(kan!)

So last Christmas 25th Dec 2011, aku and satu family attended her wedding at her kampung. They served masakan kampung like kari daging, ayam masak merah, ulam & sambal belacan, bubur kacang and Laksa.

Sang suami was captured a priceless moment with all my fren who attended the wedding.Thanks darling..

IMG_4190IMG_4191  Pose dulu before bertolak ke destinasi

IMG_4238 When I meet my friends

IMG_4222

She’s so BEAUTY

IMG_4201 IMG_4202IMG_4203

we love camera!

IMG_4206IMG_4215

a moment with lovely Bride

IMG_4247

candid with Kak Lin (lama tak jumpa)

IMG_4234

wanna say goodbye

IMG_4241

last but not least

 

1 comment:

mummy_ayu said...

memang tak puas kan? cuba la cuti lama2 sikit..baru la best...
takpe..weekend nie pun cuti 3 hari lagi.. :-)