.

.

Wednesday, December 14, 2011

Pelamin Cantik ~ Ilham buat Bakal Pengantin

Hasil Blogwalking mencari ilham..tetiba terjumpa satu blog yang membuatkan aku rasa nak kawen lagi..oppss nak sanding lagi la..nak buat reception lagi!

Hehhehehe..sebabnya skang ni pelamin sangat cantik dan unik! macam-macam style ader. tengok pula kat blog Zaha Wedding Planner ni..adoi sangat la terasa nak buat majlis resepsi lagi…

Pelamin yang ada dari simple pelamin sampai la ke LUXURY pelamin. Fuh cantik! Jom cuci mata ~

image

image

 image

image

 image

image

 image

image

 image

image

 image

image

 image

image

image

image

   image

image 

Sangat suka sentuhan nya. Those yang ingin mencari ilham pelamin untuk majlis resepsi boleh lah ke blog Zaha ni di http://za8weddingplanner.blogspot.com/.

Banyak pelaminan yang cantik and sweet. sangat teruja! =)

  Taken these pictures from his blog with permission ~ Thanks Mr. Zaid

 

3 comments:

azrinna said...

Memang cantik !

Reflisia said...

sangat cantik kan!

cik asam jeruk said...

cantik! rambang mata.tapi kompom xmampu nak hire zaha wuwuw