.

.

Tuesday, December 6, 2011

Shopping at Karangkraf

Conversation between adik ipar and kak ipar di pagi 3th Dec 2011

Kakak Ipar : Masz, jom teman akak pg Karangkraf Shah Alam jap!

Adik Ipar : Karangkraf Shah Alam? akak ader photoshoot kat sana kah? (cuba menduga)

Kakak Ipar : Ishh takder lah, akak nak beli buku coz kat sana ader Sale! Ader Fiesta Buku la

Adik Ipar; Oh yer ker? ader sale eak? Jom la…( sejam kemudian aku and sista inlaw trus ke Shah Alam.

 

031220113816031220113814031220113818

Karangkraf buat Fiesta Buku. Fuh sangat ramai orang! ini semua mu sista inlaw yang bgtau..kalau tak aku pun tak tau! yang paling best boleh dapat novel dengan diacount 40% la. Tak sangka sangat banyak novel2 best.

031220113820

Penulis novel Untuk Sekali Lagi ~ Azilah (alamak aku tak tau plak nama penuhnya), pun hadir pada hari tersebut untuk berjumpa dengan peminat novelnya!

031220113821  

Disamping dapat beli buku dengan harga murah, penggemar2 novel ni juga berpeluang untuk berjumpa dengan penulis novel itu sendiri. =)

031220113826

She’s so nak ikut juga..

but skang ni dah banyak sangat ‘angin’ la budak ni..pantang tak kene skit, nak merajuk jer

031220113828

Maksu and Dina Sara sempat posing kat dalam kedai Karangkraf

031220113837 ini sebahagian buku yang telah diborong..ngee

031220113839

Novel paling laris buat masa ni.

beli hanya dengan RM13.50 sahaja selepas less 30% =)

 

2 comments:

mama tisya said...

best la bli buku ngan rege murah..nk2 novel ombak rindu:)

mummy_ayu said...

best tu..ada gak dengar hari tu