.

.

Thursday, February 2, 2012

Sempat ke Rina Salleh Collection

Mode; diary writing!

1st Feb 2012

Hari ini aku bangun agak lambat! kemudian terus masak untuk santapan tengahari. Kebetulan sang suami juga cuti coz jeles sebab aku cuti..har har har..(aku pun apa kurangnya every year sambut sultan selangor nyer birthday mean aku juga cuti dikala sang suami cuti)

Tengahari aku keluar hantar kereta ke Pusat Service. Kemudian Ieda (bff) datang jemput aku sementara menunggu kereta siap! We all lepak kat Carrefour Puchong. Ieda kenalkan aku dengan satu stall ni. Stall ice blended katanya! so aku tak sabar nak hirup kesejukkan

010220124349  Ieda from her side..see the colorfull of ‘sorry tak tahu' apa benda ni

terlupa pulak aku nak tanya sale girl tue

010220124351 this is machine where the glass will have a lid

cute kan!

010220124352

tadaa my strawberry milkshake

Kemudian kami ke Butik Rina Salleh Collection! Dah lama teringin nak pg tapi tak der masa. Erm no so exclusive like i imagine before (sebab tgk butik2 lain macam Radiusite, De’ Zahra agak cantik and exclusive) but the tudung and shawl yang dijual still cantik and boleh beli secara borong. Harga pun murah. Sangat berbaloi shopping kat sana. Aku sempat juga beli 2 helai bawal 2 tone. Harganya hanya RM10 sahaja.

Kat sana juga bukan ader jual tudung jer but Jubah, Skirt dan Macam lagi busana muslimah ader. cuma aku jer tak sempat nak belek semua. next time ke sana lagi la. Masa aku kat sana Rina takder, kalau ader sure dah bergambar sakan aku ngan dia…har har har

010220124354

Ini kedainya yang terletak dekat Taman Puchong Utama

atau boleh ke www.rinasalleh.com

010220124356010220124357    material dia macam bawal no. 1

sangat berbaloi!

Kemudian balik rumah and ajak sang suami dinner kat luar. Dinner nasi lemak favourite sang suami kat area rumah mom in law but kami tak balik umah in law pun..hik hik hik

Malam penuh dengan aktiviti buat kerja sekolah. Maklumlah cikgu sekolah. Kene belajar sebelum mengajar! Nanti kene buli plak kan!

Terpikir nak tambah bahasa la! OMG…my eye become flat…My day with full of activity! Holiday is not Relax

3 comments:

ctzainal said...

hi.jalan2 sini. cantiknya tudung bawal 2tone tu. memang tgh cari pon. :)

cepatla pakai,show off sket. hihi!

bunga said...

amboii..jeles,,cantik wane tudung tu

Dinda Iva said...

wah cuti ek..tapi semalamlahkan..hehehe..takpe next week cuti lagi... macam menarik je itu air...nyummy je rupanya...