.

.

Tuesday, March 20, 2012

Gara-gara Burger Bakar, JJCM

Last sunday bersantai kat rumah sambil tgk tv jer..layan pulak cerita Jalan-jalan Cari Makan musim host baru yang agak janggal sebenarnya.

Cerita pasal JJCM ni aku nak komen skit la..host kali ni takder la nak beri kesan sangat kat aku coz cara dorang tak menunjukkan keghairahan terhadap makanan tue. (ini pendapat peribadi aku..orang lain aku tak tau). Kalau sebelum ni, Maria Tunku Sabri, Serina Ridzuan dan Qi, sangat best cara dorang hostkan JJCM sampai terasa terliur lah tengok dorang makan. Tapi sekarang ni kurang skitlah ummppp nya…sorry TV3..saya hanya bagi pendapat!

Opppsss terlebih sudah..walaupun tak ghairah sangat nak makan, tapi aku tetap nak cuba makan burger bakar kat Wangsa Maju Seksyen 2 yang masuk JJCM tue.

Perghh…tgk gambar burger dalam TV sangat menggiurkan. sebab tue nak try! petang ahad tue trus aku ngan sang suami ke Wangsa Maju nak makan burger bakar ni!..sesampai kat sana jer, tengok queue punyala panjang trus niat nak makan burger bakar ni bantut. Tak tahan aku nak menunggunya…

Trus sang suami ajak makan kat Burger King jer..walaupun tak dapat makan burger bakar, burger king pun jadilah…burger juga. hahahha..next time la rasa burger bakar ni… 180320124577   Whopper Double..sang suami yang punya!

180320124578 aku makan BK Double with Double Cheese  (black pepper)

180320124579

ngeeee….takder la rasa ralat sangat tak dapat makan burger bakar tue coz makan burger king pun puas nak abiskan!

Aku and sang suami lebih sukakan Burger King dari McD

 

3 comments:

mama tisya said...

mmg femes burger bakar kaw2 tp msk jjcm bertmbh2 la femes...kita pn tk try lg bila pk nk Q pjg..ada 1 lg burger bobby...tp kalo ada kesempatan nk try gk

**entry kita sama pg ni psl burger..hehe

Afida said...

hadoiiii....bab nak q panjang nie yg lemah :D semoga satu hr nanti kita pun dapat cuba jgk..

::Jemputlah ke blog kita::

-LaDy rAzOr- said...

aku ngan belo pon igt nk gi, nak merasa burger bakar yg best katanyer tu...tapi beratur punyer la panjang....tros terbantut!!!