.

.

Wednesday, March 21, 2012

Hot Air Balloon 2012 at Putrajaya

Hasil jalan-jalan dan click-click kat Putrajaya sempena Pesta Belon Udara Panas 2012, baru-baru ni…jom tgk hasilnya =)

IMG_2718

Pepagi buta aku sampai sini dalam kul 6.50pg untuk melihat macamana balloon ni nak membesar =)

IMG_2729 

Dengan gigihnya mereka bekerja

IMG_2424

Balloon dah start nak terbang…it’s so amazing!

IMG_2727

see, people yang sanggup berdiri, bersesak untuk melihat balloon ni.

IMG_2707before the balloon fly away...

IMG_2437

awesome rite?

IMG_2721DSCN1244

my fav balloon =) 3 tier Cake

IMG_2398

so colourful ..suka sangat

DSCN1282IMG_2487

di langit biru…cuba teka apakah ini?

IMG_2497   sang suami yang act kekonon dia tengah terbang bersama balloon ni..

IMG_2755 antara aktiviti yang ader kat sana..cycling

IMG_2918 Ini game apa ntah..masuk dalam tube ni then akan ditolak masuk dalam tasik..macam best jer kan!

Tapi aku takder plak nak join the game coz aku malas nak pusing2 dalam air tue..

IMG_3022 bila kepenatan berjalan-jalan seluruh kawasan pesta, makan kitorang berahat dulu di tepi tasik Putrajaya…

IMG_3064       last but no least…captured my tired face!

3 comments:

the puffy clouds said...

bestnya balloon kek tu :)

ooh kasut ijau you sgt comel! i like!

BTW, suka bag x?


Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!
Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!

Feel free to visit us at

http://thepuffyclouds.blogspot.com

or find us on FB : The Puffy Clouds

all item below RM 50 ^.^

missina said...

wow bestnye,,mesti excited giler kan,,syok2

LuN@_aiDi said...

wahhhh!!! hari tuh igt nak pegi jugak (+
sbb i ader kat kajang time tuh..
tp............
bangun lambat! kansel xjadi pegi!!
balloon2x yg sgt osem ler(=