.

.

Monday, March 12, 2012

Lama dah!

terasa lama sangat tak kuar jejalan tgk movie ni. Last saturday aku and sang suami decided tgk movie setelah sekian lama tak nonton wayang.

Macam biasa aku akan beli ticket via online sebelum keluar rumah, sesak la nak beratur kat cinema nak beli ticket. so aku beli ticket Ghost Rider. Memula aku nak tengok seefood tapi sang suami beriya nak tengok Ghost Rider. so ikutkan jer la.

Destinasi cinema kami adalah Mall yang paling dekat dengan rumah la iaitu IOI Mall, Puchong. Kat sana best juga sebenarnya nak shopping. arghhh lupakan seketika pasal shopping sebab last week dah beribu abis shopping kat Bukit Tinggi.

So sesampai sana kami pekena teh tarik + roti canai dulu before masuk panggung. aku pilih roti pisang dan sang sang suami pula roti canai.

Alkisahnya masuk jer inema aku mula menunjukkan tanda-tanda tido..after a few minutes aku pun z z z z z z z z. hahahhahhaha then sang suami kejutkan aku…’sayang! rugilah masuk sini semata-mata nak tido’

dalam keadaan mamai aku menjawab ‘sayang nak muntah la that y sayang tido’…motif tak der kaitan yang releven sungguh alasan aku! ahahhahah..last2 aku tgk Ghost Rider ni part yang dah nak abis jer..so pasal movie aku tak mau komen!

 100320124529 100320124530

my favourite objek ~ sang  suami

100320124531 100320124534 100320124535

latest ~ toink..makin gemuk la aku ni

100320124541

Lepaking at Teh Tarik sebelum serbu cinema

 

No comments: