.

.

Saturday, March 10, 2012

Saya Menang ~ Coklat Selembut Sutera DOVE

Mood sangat happy walaupun sebelum ni demam sampai 4 hari tak ke sekolah..(entry demam saya akan update soon)

sekarang ni hati berbunga-bunga nak cerita yang aku dah menang satu contest kat Mag COSMOPOLITAN. tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa lah yang tahu kan!

Last end of February, aku dapat satu sms bgtau yang aku telah menang COSMO DOVE. so memula blurr and trus call semula contact no. yang tertera pada sms yang aku terima. Kemudian aku diminta untuk meninggalkan nama dan no. telefon coz dorang akan call semula.

After a few minutes MTouche who send me the sms call aku semula dan bgtau aku telah menang 2 kotak choc dove sempena contest kat Cosmo Mag edisi Dec 2011. Wah! tak sangkanya aku yang menang!!

Dengan tak sabarnya aku balik rumah check balik Mag Cosmo dan tgk balik contest tue..Oh saya bernasib baik kerana menang contest ni..=) So hati berbunga-bunga nak collect hadiah.

100320124518 100320124519

inilahnya magazine nya

so semalam memandangkan hari jumaat, aku masuk sekolah lambat dari hari biasa, aku ajak la sorang colleague aku teman pi amik hadiah kat Menara Citybank, KL. Pada mulanya plan nak pi ngan kete jer, tetapi memandangkan semalam jammed agak luar biasa ke Kuala Lumpur, maka aku batalkan niat itu dan pg naik LRT sahaja.

Wah lamanya tak naik LRT sejak 2007 sampai semalam baru aku naik LRT ni. nasib baik colleague aku ni selalu naik LRT and dia la tunjukkan aku camner nak naik coz dah lama sangat tak naik kan! 

090320124501

LRT Station Masjed Jamek. Sangat berubah. Kitorang tukar dari LRT star to Putra (skang dah berubah LRT aliran ampang) …sangat la confused skang ni.

So kitaorg punya destinasi adalah kat Ampang Park untuk ke Menara Citybank. ngeee tak sabar nak tidur ngan choclate Dove ni..heheheh

 090320124506 Ini lah tempat aku collected hadiah Chocolate Dove tue. Sempat jer posing maut kat sini!

berbaju kurung pink, coz nak trus ke sekolah =)

090320124508

Ini lah colleague aku yang sanggup menemani aku walaupun dia sedang preggy 4 month

Cikgu Azwin =)..thanks yunk

 090320124513  Taadaa ….my chocolate..2 box of Choc Dove

090320124516

Nyum nyum..sedap! makan sampai lebam..sampai aku bagi jiran sebelah skit la.

Pas ni nak balik bagi my SIL and nak bawak balik kg..hahha punya la banyak kan!

*toink ~ happy

2 comments:

Princess Feyqa said...

bestnyrr

Acik Mano said...

Cikgu yg preggy tu merasa tak.. buat upah teman lah kan..
Congrat Maz