.

.

Sunday, March 11, 2012

‘Suka’ to Sad

Kalau over excited..ini lah pula datang nya (sedih)

Memula suka sangat coz dapat balik kampung. Beriya-iya aku book ticket flight tapi bila ticket dah booked hati ini mula rasa sedih coz nak meninggalkan sang suami kat KL.

Alahai…cuti seminggu ni nak happy2 jumpa parent kat kampung..bila sang suami bukan seorang guru dan tak dapat nak bercuti sama

So hari ini aku akan terbang ke Kedah seorang diri..=) moga perjalanan aku dipermudahkan dan berjalan dengan lancar!

Bye Kuala Lumpur

 

No comments: