.

.

Friday, April 6, 2012

3 days 2 nights at Melaka

Hi Gaisss!

sekejap jer dah masuk hari jumaat =)…rasa macam baru semalam balik dari Melaka.

Last week aku aku ke Melaka, selama 3 hari 2 malam. Waahhh jejalan ke uoollss? OH! tidak. saya ke sana kerana urusan kerja iaitu kursus orentasi guru baharu 2012.

Memula dengar jer kursus orentasi, mesti fikiran aku fikir kene buli. Adoii stereotype betul la. Orientasi = Buli. Kene ubah pemikiran camni. Hakikatnya kursus ini sangat best bila aku dapat jumpa balik geng DPLI Batch 2010/2011 especially DPLI-ERT, UPM la..

Maka kursus pun bertukar menjadi gathering. heheheheh..sangat best bila kita berjumpa kawan-kawan baru dan pegawai2 dari PPD (seluruh Wilayah) yang sangat friendly.

Paling best boleh jejalan kat Melaka sampil shopping =)

300320124657 Day 3; Setelah selesai kursus, we all jejalan kat Kota Bersejarah sambil shopping. Tetiba ader plak 2 orang tourist from China ni nak bergambar ngan kitaorang.

Hahahahha lawak betul la coz dorang ni macam tak pandai cakap English and memula aku ingat dia nak minta kitorang amikkan gambar dorang, tapi lain pulak jadinya…rupanya dorang nak bergambar dengan kitaorang. heheheheheh

300320124652 290320124630 Day 2 ; Pepagi buta possing dulu sebelum turun hall untuk taklimat seterusnya =)

290320124633 My Roomate 3 of us, Eida Hasrul and Eita Aripin

290320124636 our DPLI-an ERT, UPM

290320124639 with my besties..berjumpa kembali =)

290320124640 ishhh garangnya Cikgu Faiz. hehehe

290320124646

Day 2 : Dinner with Ketua Pengarah JPNWP

with DPLI-an ERT, UPM…di sini kita bertemu kembali

Harap-harap kita akan bertemu semula masa kursus induksi nanti k kawan-kawan.

Kursus yang best dan sangat seronok =)

No comments: