.

.

Tuesday, April 24, 2012

Demam Burger Bakar

Asyik mengidam burger bakar jer aku ni. Tapi tak pernah dapat merasa Kaw Kaw Burger Bakar kat Wangsa Maju ni.. asal nak makan jer kene beratur punya la panjang + lama.

So aku and sang suami give up. Then sang suami cakap, biar dia jer la yang buat! hehehe..Apalagi si isteri, hanya tersenyum kambing la..

Inilah hasilnya. Ya ampun, memang sedap + semput nak abiskan burger ni..memang superb la Bugs Burger Bakar ni! Mc Donald, Burger King and Wendy's pun tak bleh challenge tau! Thanks darling =)

230420124838 Sebelum diletakkan sos cili

230420124842 230420124853

Sesi menggemukkan badan pabila dinner Bugs Burger Bakar!

 

4 comments:

mama tisya said...

hah lg best en hubby yg buat..tebal tul dagingnye..tkyh susah2 p bratur kt kaw kaw burger

Reflisia said...

Itu la Mama Tisya..dah beberapa kali pg nak makan kat W.Maju tue sure tak jadi coz both of us memang malas nak menunggu lama di saat kelaparan! heheheh

mummy_ayu said...

nie lagi best & special..burger by hubby..penuh kasih sayang..takde jual pun tau..best nya...yum yum.

cik asam jeruk said...

untungnye sis ade hubby pandai masak..daging tebal gilos tu..mmg semput nk habis kan..hehe