.

.

Friday, April 6, 2012

Fareeda…Nyata Jelita

Jelitakah saya?050420124704

heheheh…alkisahnya aku dah mula minat dengan tudung-tudung Fareeda. Sebenarnya dah lama tgk orang pakai, tapi aku masih belum berkeyakinan diri untuk pakai coz tudung-tudung awning ni buat aku kurang yakin.

Sampailah aku pergi kursus kat Melaka dan seorang kawan (peminat setia Fareeda) memberi aku test tudung dia. Tak sangka plak kengkawan yang lain cakap ‘kene’ kalau aku pakai tudung ni. Tanpa buang masa terus aku beli 2 helai tudung from Fareeda.

So semalam aku pun pakai lah untuk nampak lebih jelita (muntah hijau seketika)..hahahha, then aku memang tak sangka semalam merupakan hari puji sedunia untuk aku. Dari student, guru sampailah penyelia petang. Semua puji aku nampak cantik dan comel.

Weeeee! Nyata Jelita okeh! hahahhaha,,maybe sebelum ni aku hanya pakai tudung bawal dan shawls saja and tak pernah pakai tudung ber awning ni. Yang lebih nya tudung Fareeda ni kan nampak exclisive skit, so lain la permandangan mereka yang memandang aku pakai! hehehehe..and maybe dorang tak pernah tengok kot cikgu-cikgu lain pakai tudung Fareeda ni. So aku lah pelopor Fareeda kat sekolah tue (masuk lif tekan naik lah ke tingkat 77)..hahahhaha

Dah-dah…masa untuk perasan dah habis yer cikgu ..so sekarang ni masa untuk tumpukan masa pada P&P. =) daaaa

 

050420124694  Posing before ke sekolah!

 

3 comments:

b@by ph@t said...

Sama lah kita..takut nak pkai tudung awning sebab muka bulat ni susah skit kan..tapi kita tengok ok je..kene je =)

Elyn Sani said...

mmg jelita!!

i pakai awning kalau malas or tgk majlis. senang cakap belasah semua jenis tudung la hahahahh

cik asam jeruk said...

a'ah teringin nak try Fareeda ni..sbb cikasam ni muke tembam,mmg xberani lansung pakai tudung awning..sume stok2 kecik je bukaan muke tu..diskriminasi taw :(