.

.

Thursday, May 31, 2012

Cadbury’s Fiesta

Olla bloggies

Penat + Lenguh kaki..Baru balik dari BTN. Just imagine how BTN work for their participant? So hard to daki bukit bukau nak pegi makan, then daki gunung ganang nak pegi mandi + sesat barat mencari surau untuk sesi solat berjemaah.

Adoi la..tapi sumpah fun giler when dapat stay dalam dorm dengan kengkawan yang sekepala. Walaupun letih tapi mulut sentiasa ketawa dengan cerita-ceriti kengkawan yang funny! Alhamdulillah everything went like as plan..but still got small hiccup. Biasa la kita hanya merancang dan DIA yang tentukan semuanya.

Ok aku nak cerita pasal Cadbury’s Day dulu. Last saturday, aku and sang suami jejalan + shopping kat Sunway Pyramid. and incidentally ada pulak Popular Discount Day (nama yang aku beri sendiri). Almost semua buku dapat discount 25%.Banyak kan! So aku and sang suami pun ader la juga shopping a few buku. 

 260520125329 260520125330

si isteri yang sibuk nak berpossing

260520125328

Sang suami yang khusyuk menelaah

………………………………………………………………………………………………………………

Selepas shopping buku, kami round Sunway Pyramid yang besr tue lagi. Sampai la part yang paling fun skali iaitu kat Cadbury’s Fiesta.

Wow! There have so many game. Sesiapa yang nak join the game mesti membuat pembelian sebanyak RM10 ke atas. Aku antara penggemar Cadbury and memang tak ketinggalan untuk shopping coklat!

260520125331 Chocolates Tree

260520125352

Lion and Cadbury’s Mascot

260520125333260520125335 260520125337  260520125351260520125341 260520125342 

queue for our favourite game

260520125353

last but not least…berpeluang bergambar di sana

………………………………………………………………………………………………………………

Bila tangan penuh dengan baju, kasut, buku dan chocolates, maka perut pun mula terasa lapar dan kaki mula minta untuk berhenti berjalan. So, kami singgah 1901 dulu coz dah lama tak makan and having Chicago Beef and 1 Malaysia Chicken. =)

260520125360260520125359  

Thanks sang suami for this treat =)

 

3 comments:

eRiNsZ said...

sgt terliur nengok itu cadbury tree... huaaa mau pndah kl... tetiber jer

missina said...

betui2,,,dan2 terus kecur air liur bila tgk pokok tu,,nyumnyum,,kan best klu pokok tu tumbuh merata,,hee

mama tisya said...

dapnye cekelat cadbury