.

.

Wednesday, May 2, 2012

Family Fiesta

Cuti dah habis?

Ok la tue semalam dah cuti and hari ni bekerja semula. =) sebenarnya mood aku pun masih nak bercuti lagi ni..hehehehe (tak sabar nak tunggu end of Mei coz cuti 2 minggu)

Last monday, aku and sepupu sepapat + aunty plan berkaraoke. Plan we all menjadi sangat, bila semua sporting and join the occasion…(wah occasion kah?) Sangat enjoyed and hilang segala stress dan duka. Ye la kan bila bersama ahli keluarga, jadi hiburkan hati dan riangkan jiwa la. Kitaorang berlibur kat Red Box Ria, Sogo, Kuala Lumpur.

Seramai 10 orang yang join the plan and we all dapat bilik yang besar + ader private toilet tau!. So apa lagi melalak sampai lupa diri la sekejap…AstaqfirullAllah ~

Heheheheh..jom tgk segala gambar yang aku amik sepanjang kami berjimba =)

300420124910

itu aku

    300420124935 300420124942

My Cousin ~ Adik and Kakak (Birthday Girl)

300420124925

My Baby Boo ~ sang suami yang suka lagu2 pelik

300420124943

my cousin yang suka lagu Ahmad Jais

300420124951  Ini sepupu yang suka muncung mulut bila bergambar

30042012631

See! aku pun dah terikut =)

300420124948

My aunty (Andak) and the anak + anak sedara …

300420124949

My Sportivo Cousin

300420124944  Happy Birthday Kakak

0105201263601052012637

Before balik okeh! bergambar tue penting sebagai kenangan bersama..Love

3 comments:

mama tisya said...

wah style tudung baru...sesuai je ngan org cantik..bole pelbagaikn fesyen

missina said...

wahh bestnyer,,,eh masz dah kurus ke?nmpk mcm slim skit la,,

cik asam jeruk said...

wah lama xbukak,dah style tudung baru..caya lah sis. hehe